RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

Welkom op onze site. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken en in de afwerking van vloeren. Wilt u uw vloer geschuurd of gestraald hebben? Of wilt u een nieuwe gietvloer of coating? Of wilt u uw natuurstenen vloer weer mooi glanzend. Bij ons kan het allemaal. Van begin tot eind kunnen wij dit tot in de puntjes voor u verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een uitstekende dienstverlening. Het is onze missie om voor iedere klant een goede oplossing te leveren en indien nodig een geheel nieuw plan van aanpak te bedenken.      


Er zijn vele soorten vloeren. En elk type vloer heeft zo zijn eigen eigenschappen, waardoor je een specifieke bewerking nodig hebt om tot een gewenst resultaat te komen. Hieronder staan een aantal voorbeelden om u een klein beetje inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is.

 


Schuren 

Frezen 

Coaten

Gietvloeren


Impregneren 

Polijsten

Egaliseren

StralenVloerstrippen

 

Door jarenlange ervaring, goede kennis en expertise, is er voor ieder type vloer wel een oplossing. Vanwege het gebruik van hoogwaardige producten en middelen is het eindresultaat al snel binnen handbereik. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op ! 

offerte aanvragen


E-mailen
Bellen
Map